Здравейте, може да не е обработена все още декларацията.
Проверете с ел.подпис "резултат от обработката"
Добро утро, погледни точка 18. от преобразуването на финансовият резултат /същото, където вписваш амортизациите/ Разходи за начислени глоби, конфискаци, санкции  и лихви за просрочие чл.26,т.6.
Здравейте, признавам си, че не изчетох всичко в тази дискусия, но разбрах, че искат да ни изпитват и лицензират - ОK . Но какво като ни изпитват сега? Как тази организация или там както ще се кръстят ще дава гаранция за знания и умения на човек, примерно, който тази година успещно е минал изпита, съответно е лицензиран и после излиза в майчинство 2 години? Същият този човек, зависи от човека разбира се, но ще му трябва време да навлезе отново в професията, защото при нас всяко година променят по няколко неща. В такъв случай ще трябва да ни изпитват всяка година, за да са сигурни, че можем ли!
Относно изпитите, ако са като на ИДЕС ..... според мен, тест с отговори а,б,в.... не може да оцени знанията и уменията адекватно!
Аз подкрепям предложенията на другите участници, които са за създаване на регистър, в който да се вписват всички, имащи право да създават и подписват отчети, съгласно Закона за счетоводството.